Om MK

Välkommen till Travels with MK – En personlig blog om mitt liv och mina resor

Jag är MK eller Malin Karlsson. En resfanatiker ut i fingerspetsarna i sin sena tjugoårsålder.

Den största passionen i mitt liv har alltid varit att resa. Jag har även ett stort intresse för att dokumentera mina resor genom fotografering och skrivning, därav ville jag starta denna blogg. Travels with MK kommer vara en kombination av min egna resedagbok och ett sätt för mig att dela med mig av mina tidigare, nuvarande och kommande erfarenheter.

Jag tror att resor kan lära oss mycket och gör oss till mer öppensinnade och förstående människor, genom nta perspektiv och lärdom om olika kulturer.

Min vilja att utforska världen har spelat en stor roll i mitt liv, såväl under tonåren som under mintjugoårsålder och jag har spenderat (nästan exakt) lika mycket tid utomlands som hemma sedan dess.

Under 2018 beslutade jag mig för att tag mig ut på ännu ett äventyr och lämnade Sverige för att backpacka runt i Latin America samtidigt som jag arbetar som frilansare. Denna resan kallade jag “who knows how long of a trip” eftersom jag köpte en enkelbiljett och inte var säker på när jag skulle återvända till Sverige.

Om du vill läsa mer…

Så kan du klicka dig vidare till My travels  där du finner mer information om vart jag rest och läsa mina reseberättelser och blogg-artiklar. Jag har valt att skriva det mesta av mitt innehåll på engelska, men jag har också planer på att addera en del på svenska under kategorin På Svenska

Du finner mig även på Instagram, där du kan följa med längs mina resor @mk.elisabeth

Rest till det senaste året: Ecuador (& Galapagos Islands), Peru, Bolivia, Chile (& Easter Island), Argentina, Paraguay, Uruguay, Brasilien, Patagonien (Argentina & Chile), Mexiko, Belize, Miami, Lissabon, Luxemburg, Bali, London och Wales.

Nuvarande i Sverige

Reser snart till